Pentru 2018 japonezii de la Shoei lanseaza o noua casca cu un design modern si sportiv care va revolutiona gama castilor flip-up si anume Neotec 2, urmasul castii de succes Neotec.

Noile imbunatatiri in comparatie cu vechiul model sunt urmatoarele:

-interiorul este total nou iar buretii obrajilor integreaza conceptul ,,noise isolator'' care ajuta la reducerea considerabila a zgomotului preceput de rider, imbunatatind astfel confortul. De asemenea interiorul este complet detasabil si spalabil.

-casca este mai compacta, si sunt disponibile 3 masuri pentru carcasa exterioara foarte usoara si rigida construita din fibre si testata in tunel aerodiamic

-casca este pregatita pentru montarea sistemul de comunicatie special facut de SENA pentru Shoei, sistem care se integreza perfect in interior fara a influienta forma si aerodinamica.

-mecanismul pentru flip-up a fost de asemenea imbunatiti iar pivotul este fabricat din otel inoxidabil

-noul design al vizierei imbunatateste vizibilitatea, elimina distorsiunile si creste etansarea importiva vantului si a zgomotului.

-ventilatia castii este realizata cu ajutorul cele 2 prize frontale, una situata in dreptul barbiei iar cealalta in dreptul fruntii, iar eliminarea aerului cald se face cu ajutorul a doua evacuari. Atat aerisirile cat si evacuarile sunt reglabile si concepute special pentru a reduce tubulentele.

In 2019 SHOEI vine cu noi modele de grafica, gama Splicer disponibila in 4 variante:


 


Comments (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.