Motor Team aduce in Romania noile modele de casti moto modulare SCHUBERTH C4 PRO si C4 PRO CARBON. Schuberth C4 PRO 2019 aduce o noua casca flip-up revizuita total la interior dar si pe partea de aerodinamicitate oferind un nou concept de casca pentru aproape toata gama de motociclete cu un confort sporit si silentiozitate la nivel de top. Viziera a fost marita oferind o vizibilitate perfecta in toate unghiurile chiar si pentru o motocicleta sportiva care obliga motociclistul sa stea aplecat in fata. Noul interior a fost schimbat de la oval la rotund pentru o potrivire mai mare. Casca este pregatita pentru sistemul de comunicatie SENA SC2 si SC1 avand preasamblate castile audio si microfonul. Bateria si unitatea centrala pot fi adaugate ulterior castii.

Incepand cu luna martie 2019 primele casti SCHUBERTH vor sosi in magazin. !

Confortul unei casti flip-up combinată cu greutatea redusa a unei carcase exterioare din carbon: C4 PRO CARBON aduce pe șosea tehnologia de la Formula 1 pe care SCHUBERTH o foloseste de foarte multi ani. deoarece SCHUBERTH ofera o casca flip-up cu tehnologie de comunicatie integrata in interiorul acesteia, aceasta poate deveni prima alegere pentru tururile mici sau drumuri mai lungi.

Schuberth C4 Pro este noul punct de referință pentru cei care călătoresc la cele mai înalte cerințe de confort. Combină tehnologiile de vârf cu o calitate superioară rezultand o casca cu o formă compactă. Noul design interior și conceptul optimizat acustic fac din Schuberth C4 Pro o casca flip-up cu un confort maxim si care reduce zgomotul indiferent de viteza. Pregătita pentru sistemele de comunicare SENA SC2 care va fi montat in interiorul carcasei.

C4 Pro ofera redefinirea standardelor: un concept de acustică reproiectat, care face ca C4 Pro Carbon, C4 Pro și C4 Basic să fie cele mai silențioase și confortabile căști de protecție pe care Schuberth le-a construit pana acum.  C4 Pro atinge acum aproximativ 85 dB (A) la 100 km / h pe o motocicletă naked.

• Cel mai mare confort la purtare, datorită interiorului calotei fără cusătură și a canalelor integrate pentru ochelari

• Configurarea sigură și confortabilă a căștii: certificat Coolmax® interior Öko-Tex 100, detașabil și lavabil

Circulația marita a aerului prin ventilație multi-canal:

• Interiorul Coolmax® este proiectat pentru o potrivire sigură și confortabilă a căștii. Debitul mare de aer prin ventilația multi-canal creează o răcire suplimentară pentru purtătorul căștii. Desigur, interiorul este certificat Öko-Tex 100, detașabil și lavabil

• Un sistem complex de ventilație multi-canal în interiorul carcasei, asigură un debit de aer plăcut. Intrările aerului în zona frunții și în zona vizierei la interior asigură o circulație marita a aerului și asigură menținerea unui interior răcoritor.

Viziera foarte mare anti-ceață

• viziera este mult marita si se integreaza perfect cu noul Pinlock® antiaburire creat proportional cu noul vizor pentru un câmp larg de vizibilitate chiar și cu o poziție sportivă de ședere cu capul putin aplecat spre fata.

• Clasa optică 1: Vizor (fără distorsiuni) cu posibilitate de schimbare rapidă

• Pinlock120® antifog inclus ca standard

Conectează și utilizează

Pregătit ca standard pentru sistemele de comunicații SC2 și SC1 prin:

• Antena integrată

• Difuzoare preinstalate de fabrica

• Microfon

• Pentru recepția optimă Bluetooth® și radio

• Modelul C4 PRO respectă standardul de încercare ECE R 22.05 și are omologare in întreaga Europă. Casca este disponibilă în dimensiuni de la XS la 3XL. Aceasta corespunde circumferințelor capului de la 52 la 65 de centimetri

SCHUBERTH C4 PRO CARBON DELTA WHITE

Comments (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.