Magazin motociclete, biciclete, scutere, atv, echipamente, accesorii si service.


Reprezentanta oficiala Suzuki moto din 2006.


Reprezentanta oficiala Honda moto din 2016.


Motorteam este un magazin de motociclete  situat in Bucuresti, sector 6 care isi desfasoara activitaea din 2005 in sediul din Bulevardul Timisoara nr. 34. Inceputul a fost cu echipamente si accesorii pentru motociclete, imediat in 2006 fiind deschis si service-ul moto. Tot in 2006 Motorteam e devenit dealer importator Suzuki in Romania. De aici magazinul s-a dezvoltat aducand pe piata din Romania echipamente de top cum ar fi SPIDI ,SUOMY, REV'IT, SHARK sau accesoriile PUIG devenind in prezent unul din cele mai mari magazine de motociclete din tara.

Pe tot acest parcurs Motorteam a investit si s-a implicat direct in cursele de motociclete si campionatul national. Deoarece antrenamentele pentru curse prevad si pregatire fizica pe langa cea teoretica si tactica, echipa Motorteam folosea si biciclete destul de intensiv la antrenamente fiind un mijloc principal pentru marirea capacitatii de efort.Ca urmare Directorul general Dan Demetrescu fiind destul de pasionat de ambele sporturi a decis ca anul 2013 sa devina anul de inaugurare al diviziei de biciclete in magazinul Motorteam.

Astfel Motorteam a devenit si magazin de biciclete lansandu-se chiar cu o marca de top mondial CANNONDALE, recunoscuta ca fiind cea mai inovativa firma de biciclete din lume, aducand cele mai multe imbunatatiri bicicletelor de munte sau sosea in ultimii 40 de ani.Reamintim ca cei de la CANNONDALE au inceput in anii 70' cu motociclete si ATV-uri castigand o mare experienta pe parte de off road, experienta pe care au investit-o apoi in bicicletele nascand celebrul amortizor Lefty. Fiind dealer oficial CANNONDALE , Motorteam detine cel mai mare stoc de biciclete din Bucuresti. Magazinul se regaseste pe cele trei nivele ale cladirii avand la parter motociclete, biciclete, casti moto si accesorii, iar la etaj se afla toata gama de imbracaminte moto incepand de la incaltaminte pana la geci si manusi moto. In 2016 Motor Team adauga in portofoliu inca cateva branduri importante pe piata moto: Alpinestars cu divizia de imbracaminte ciclism si CLOVER cu geci si pantaloni moto de inalta calitate.

In anul 2016 Motor Team devine dealler Honda moto Romania

In 2018 incepe comercializare echipamentelor moto Alpinestars.

       Bucuresti, Bulevardul Timisoara, Nr. 34                  

                

BICICLETE DRAG

 

BICICLETE CANNONDALE

            

 

MOTOCICLETE SUZUKI

                  

 

                                                                                                        

  

 

Product added to wishlist
Product added to compare.