Motor Team este un magazin de Echipamente moto din Bucuresti cu cea mai mare oferta de imbracaminte si incaltaminte moto aflat pe stoc. Echipamentele si accesoriile moto cuprind toate categoriile de motociclete de la viteza, chopper pana la adventure. In magazin gasiti premium brands cum ar fi SPIDIREV'IT!ALPINESTARS, iar la casti moto unul din cei mai mari producatori de casti european, SHARK HELMETS si SUOMY. Ca imbracaminte tehnica puteti comanda online sau proba geci moto textil, piele sau impermeabile.Manusi moto cu protectii sport, racing de strada sau impermeabile pentru iarna, din piele sau din textil special concepute pentru vara, incaltaminte, incepand de la ghete moto de vara sau impermeabile pana la cizme racing sau touring impermeabile. Pantalonii moto cu protectii pentru vara sau impermeabili pentru motociclete adventure. La aceasta categorie includem si blugii moto cu protectii sau cu Kevlar special conceputi pentru motociclisti cu folosinta in oras vara sau la drumetii. Protectiile moto sunt un capitol foarte important in siguranta motociclistului existand pentru toate partile corpului care pot fi lovite in cazul unui accident.Castile moto sunt produse pentru toate tipurile de motociclisti si categorii moto incepand de la castile integrale la castile de touring sau oras modulare sau flip-up. O mare parte din castile moto se pot adapta sisteme de comunicatie BluetothAccersoriile pentru echipamentele moto sunt si ele nelipsite din stocul magazinului moto, cum ar fi : cagule moto pentru vara sau impermeabile, dar si cagulele moto termice pentru iarna. Bluze si pantaloni termici pentru corp care sunt pentru vara sau pentru mentinerea temperaturii corpului in sezonul rece.

► In 2016 magazinul nostru va adauga in colectia sa celebrul brand de echipamente moto Alpinestars si un brand de top italian deosebit prin calitatea produselor, Clover. Tot in categoria echipamentelor moto de protectie Motor Team va mai adauga si celebrul producator de casti moto italian Caberg. Caberg este prima casca modulara sau flip-up produsa in lumea moto. Tot la categoria casti moto Suzuki vine prin importatorul Motorteam cu o gama de casti moto SHOEI, editie speciala MotoGp. Modelul este SHOEI GT-R 2016 purtat de echipa Suzuki in curse.

► Exista o gama de imbracaminte moto si colorit special pentru motocicletele BMW din noua generatie in special la CLOVER , SPIDI si REV'IT. Sunt geci moto care se pot customiza in culorile specifice brandului de motociclete BMW.

              

Motor Team este un magazin de Echipamente moto din Bucuresti cu cea mai mare oferta de imbracaminte si incaltaminte moto aflat pe stoc. Echipamentele si accesoriile moto cuprind toate categoriile de motociclete de la viteza, chopper pana la adventure. In magazin gasiti premium brands cum ar fi SPIDIREV'IT!ALPINESTARS, iar la casti moto unul din cei mai mari producatori de casti european,


  • Data: 2015-11-15
  • Accesari: 1172

Etichete: echipamente moto