Motor Team srl, asigura service si reparatii motociclete in primul rand pentru motocicletele Suzuki fiind si dealer importator in Romania pentru aceasta marca dar si pentru restul marcilor japoneze Honda Kawasaki ,Yamaha.Deasemnea se pot repara si intretine in service si scutere marca Kymco cat si restul gamei de ATV-QUAD. Piesele originale moto in principal sunt asigurate direct din depozitele din europa cu livrare de doua ori pe saptamana dar exista pentru consumabile moto si piese moto nonorigine ( aftermarket ) de la distribuitorii interni cum ar fi : ulei ,buji ,placute de frana ,filtre de aer ,filtre de ulei cu livrare in maxim 24 de ore.

                                                                          

 

OPERATIUNI SERVICE MOTO  :

1. Inlocuirea semeringurilor din amortizoarele fata

Se demonteaza amortizoarele,se evalueaza starea tuturor pieselor mai ales a  celor in miscare, se curata toate componentele,se inlocuiesc semeringurile,si daca este nevoie se schimba si cuzineti pentru a nu provoca o distrugere prematura a noilor semeringuri.Se alege uleiul corespunzator si se pune in fiecare telescop cantitatea specificata de fabricant. Dupa montarea telescoapelor pe motocicleta trebuiesc setate atat amortizoarele fata cat si amortizorul spate. Timpul aproximativ de lucru este de circa 3 ore. Valoare manopera 250 lei + tva

2 Curatarea si sincronizarea carburatoarelor

Pentru o buna functionare a motocicletei carburatorul trebuie sa fie perfect curat (fara rugina,apa,calcar si alte depuneri). Pentru a nu avea surprize neplacute acesta trebuie curatat periodic sau la primele semne de iesire din parametri normali(variati mari ale turatiei motorului,rateuri,fum negru).

 Procedeu:se demonteaza carburatorul,se verifica componentele din cauciuc (membrane,o-ringuri),corpul carburatorului se pune intr-un vas cu solvent special de curatat  carburatoare unde se lasa aproximativ 30 min,dupa care se sufla prin toate orificiile. Dupa asamblarea carburatorului se efectueaza reglajul debaza care ulterior va fi ajustat. In cazul motocicletelor cu doua sau mai multe carburatoare dupa curatare se verifica  echilibrarea clapetelor de acceleratie cu ajutorul ceasurilor vacummetru.  

                                                                                         

3. Lantul de transmisie   

Lantul este componenta motocicletei care necesita o atentie sporita,astfel: 

  La cel mult 500km lantul trebuie gresat(folosind un lubrifiant corespunzator,pentru  fiecare tip de lant)

  LA fiecare 1500km trebuie curatat cu solventi speciali pentru a indeparta mizeria depusa pe acesta si apoi se va gresa Daca se costata ca sa ajuns la punctul limita de intindere a lantului acesta trebuie inlocuit inpreuna cu cele doua pinioane respectiv cel de la motor si cel de la roata spate.

Revizia standard

Aceasta revizie include:   -schimbat uleiul motor + filtrul de ulei   -curatat + gresat lantul + reglat    -gresat contactele comenzilor electrice   -verificat presiunea in cauciucuri   Valoare manopera:180 lei + tva

Revizia standard plus

Aceasta revizie contine:       -revizia standard       -schimbat semeringurile + uleiul amortizoarelor fata       -curatat etrieri,shimbat lichidul de frana,schimbat placute (daca este cazul)       -schimbat buji       -schimbat filtru aer    Valoare manopera:750 lei +tva    Lichidul de frana este oferit gratis

                                       

                                                                                                                                              

 

 

Motor Team srl, asigura service si reparatii motociclete in primul rand pentru motocicletele Suzuki fiind si dealer importator in Romania pentru aceasta marca dar si pentru restul marcilor japoneze Honda Kawasaki ,Yamaha.Deasemnea se pot repara si intretine in service si scutere marca Kymco cat si restul gamei de ATV-QUADPiesele originale moto in principal sunt asigurate direct din depozitele din europa cu livrare de doua ori pe saptamana dar exista pentru consumabile moto si piese moto nonorigine ( aftermarket ) de la distribuitorii interni cum ar fi : ulei ,buji ,placute de frana ,filtre de aer ,filtre de ulei cu livrare in maxim 24 de ore.


  • Data: 2013-11-09
  • Accesari: 1470

Etichete: motociclete