• Nou
X-Spirit 3 Marquez America TC-2 LTD
X-Spirit 3 Marquez America TC-2 LTD
X-Spirit 3 Marquez America TC-2 LTD
X-Spirit 3 Marquez America TC-2 LTD

X-Spirit 3 Marquez America TC-2 LTD

11 03 109 2-XS
Disponibil la comanda
869,00 €
cu TVA
Marime
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

 

Casca moto SHOEI  X-Spirit III Power Rush TC-8


THE PURE RACING HELMET !

Atunci cand conduci o motocicleta supersport, nu ai nevoe deloc de probleme de siguranta sau de aerodinamicitate cu casca. Aceasta este principala tinta pe care SHOEI a vrut sa o atinga cu X-Spirit III. Casca trebue sa fie PERFECTA pe cap la viteze mari !

Cu un sistem de ventilatie foarte performant si un sofisticat sistem aerodinamic unic si original, X-Spirit III este una din cele mai avansate casti moto Racing in acest moment. SHOEI X-Spirit 3 detine maximul de pucte pentru siguranta la impact.

SIGURANTA:

Shell in AIM+

Organic fibre, multi-composite and high-performance fibre in various layers for a shock-absorbent shell with optimum rigidity

xspIII-aim2_8nd.png

Modular EPS liner system with multi densities

Optimized protection through EPS elements with different shock-absorbing levels

Security system

E.Q.R.S. (Emergency Quick Release System) for easy helmet removal in case of an accident. Practic cal care intervine pentru ajutor va putea scoate obrajii laterali lasand un spatiu indeajuns de larg pentrua putea extrage casca de pe cap fara a torsiona sau misca coloana cervicala.

Double-D ring

Easy to use and always perfectly adjusted

CONFORT:

Carcasele se produc in 4 dimensiuni diferite in finctie de marimea castii

Pentru o potrivire anatomica perfecta. Sizes: 1) XS-S, 2) M, 3) L, 4) XL-XXL

xspIII-aim2%20_1__8nd.png

Modular pad system

Ca o obtiune suplimentara interiorul casti se face in 2 grosumi pentru o potrivire perfecta. Tot interiorul este demontabil si lavabil.

xspIII-pads2_8nd.png

Adjustable interiors

Pozitia casti se poate deplasa cu 4° in jurul axei orizontale pentru o potrivire perfecta a vizibilitatii in pozitia aplecata racing. Acest lucru este posibil datorita interiorului castii care face ca partile interioare sa alunece pe niste canale cativa mm.

xspIII-padsROT2_8nd.png

VENTILATIE:

6 orificii de intrare si 6 de evacuare.

Optimum ventilation performance for sport-riding.

xspIII-vent2_8nd.png

Noul sitem de ventilatie a buretilor laterali ai obrajilor:

Pentru prima data in lume SHOEI implementeaza un sistem de ventilatie in interiorul obrajilor.

Acest sistema fost gandit deoarece castile racing sunt mai inchise in prtea de jos spre gat pentru avea o aerodinamicitate marita iar din acesta cauza patrunde mai putin aer in interior. Acest flux  ajuta la racire si la un aport marit de aer la interior si binentes la un confort marit.

xspIII-Cheekvent2%20_1__8nd.png

AERODINAMICA:

Sistem aerodinamic extrem de specializat pentru viteze foarte mari. Dezvoltat și testat în tunelul aerodinamic al SHOEI, acesta reduce tragerea și ridicarea căștii inclusiv turbulentele laterale. Acest lucru scade stresul pe care trebuie sa il suporte gâtul motociclistului. Ridicarea este redusă cu 3% și tragerea  cu 10% în comparație cu vechiul X-Spirit II.

Astfel te vei pute concentra mai mult si vei avea o precizie de vizualizare mult mai mare.

xspIII-Aero32_8nd.png

Stabililizatorul cu clapete al eleronului spate:

Prin implementarea clapetelor din spate, X-Spirit III reduce scuturarea castilor cu 50% comparativ cu X-Spirit II. Acest lucru este esențial pentru a avea o vizibilitate clară la viteză mare. Două clapete de spate diferite sunt disponibile pentru diferite condiții de circuite.

Cele mai mici pentru circuite virazate cu viteza metie mai mica și cele mai mari pentru circuitele cu mai putine viraje dar cu lnii drepte de mare viteza.

xspIII-Aero2-2_8nd.png

ACCESORII:

Visor line-up

- CWR-1 visors (3 dimensional, no tear-off possible) in all shown tints & Transitions adaptive visor (Photochromic), Pinlock lense DKS301

- CWR-F visors (2 dimensional, tear-off possible) clear, mellow smoke, dark smoke, high definition yellow, Pinlock lense DKS303

xspIII-visors2_8nd.png

Spareparts and accessories

- Breathguard J

- Chincurtain D

- Chinspoiler

- Flaps in small and large

xspIII-access2-1_8nd.png

Casti Shoei
X-Spirit III
Produs nou
2020-01-14
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Product added to wishlist
Product added to compare.