SHOEI NEOTEC 2 Matt Deep Grey

SHOEI NEOTEC 2 Matt Deep Grey

12 06 025 3-S
Disponibil la comanda
599,00 €
cu TVA
Marime
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Casca moto SHOEI NEOTEC 2 Matt Deep Grey

Shoei Neotec 2 - sistem comunicatie SENA SRL
Pentru 2018 japonezii de la Shoei lanseaza o noua casca cu un design modern si sportiv care va revolutiona gama castilor flip-up si anume Neotec 2, urmasul castii de succes Neotec.
Noile imbunatatiri in comparatie cu vechiul model sunt urmatoarele:
-interiorul este total nou iar buretii obrajilor integreaza conceptul ,,noise isolator'' care ajuta la reducerea considerabila a zgomotului perceput de rider, imbunatatind astfel confortul. De asemenea interiorul este complet detasabil si spalabil.
-casca este mai compacta, si sunt disponibile 3 masuri pentru carcasa exterioara care este foarte usoara si rigida construita din fibre si testata in tunel aerodinamic
-casca este pregatita pentru montarea sistemul de comunicatie special conceput de SENA pentru Shoei, sistem care se integreaza perfect in interior fara a influenta forma si aerodinamica.
-mecanismul pentru flip-up a fost de asemenea imbunatatit iar pivotul este fabricat din otel inoxidabil
-noul design al vizierei imbunatateste vizibilitatea, elimina distorsiunile si creste etansarea impotriva vantului si a zgomotului.
-ventilatia castii este realizata cu ajutorul celor 2 prize frontale, una situata in dreptul barbiei iar cealalta in dreptul fruntii, iar eliminarea aerului cald se face cu ajutorul a doua evacuari. Atat aerisirile cat si evacuarile sunt reglabile si concepute special pentru a reduce turbulentele.
Casca este dotata cu ochelari de soare integrati, pinlock, protectie barbie, protectie nas si bretea cu prindere rapida si ajustabila cu mecanism metalic.
La fel ca si confortul, siguranta este foarte importanta pentru Shoei si de aceea noul Neotec 2 este dublu omologata atat ca o casca open face dar si ca o casca integrala.

Casti Shoei
Neotec 2
Produs nou
2020-01-14
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Product added to wishlist
Product added to compare.