HONDA CB1100 EX

 13.090,00

Actualizări de model: Cu liniile sale rafinate, reîmprospătate în detaliu, Honda CB1100 EX emana un stil clasic, cu roti cu spițe cromate și suspensie Showa dar are far cu LED-uri. Motorul clasic cu patru cilindri respiră prin sistemele de admisie și de

Descriere

Motocicleta HONDA  CB1100 EX

Actualizări de model: Cu liniile sale rafinate, reîmprospătate în detaliu, Honda CB1100 EX emana un stil clasic, cu roti cu spițe cromate și suspensie Showa dar are far cu LED-uri. 

Motorul clasic cu patru cilindri respiră prin sistemele de admisie și de evacuare revizuite și este acum echipat cu un ambreiaj anti alunecare cu norma EURO 4.

 

Din 1959, când s-a nascut mai întâi ideea bicilindrului CB92 Benly, cele două litere CB au însemnat întotdeauna un extraordinar succes pentru Honda. 

Apoi în 1969 apare CB750 cu patru cilindri in linie care a fost un moment istoric in motociclismul mondial declarata ca prima Superbike din producția mondială, prima motocicleta din lume in 4 cilindeii.

Scepticii vremii au zis la lansare ca este imposibil de creat 4 cilindri in linie la care cei 2 cilindri din mijloc sa nu caleze. Ei bine, s-a dovedit a fi cea mai importanta motocicleta din istorie

datorita tehnologiei foarte avansate din acea vreme. Acum Honda reediteaza acest succes cu noile modele refacute CB100EX cu forme clasice aproape identice si CB1100RS un model mai sportiv.

In continuare HONDA CB1100 EX isi pastreaza locul si valoarea istorica pe piata moto.

Tehnica moderna, stil retro
Urmas al legendarelor motociclete din gama CB, modelul CB1100 RS aduce impreuna stilul retro incontestabil cu o prestanta dinamica tipica unui café racer. De la forma rezervorului fara suduri aparente pana la motorul cu patru cilindri in linie racit cu aer, toate elementele exteriorului evoca perioada de gratie a motocicletelor CB.

Precizie si eleganta
Fata de clasicul CB 1100 EX, versiunea RS aduce elemente noi in peisajul dinamicii, cu o furca inversata SHOWA reglabila si o suspensie spate cu doua amortizoare reglabile. De asemenea, franele fata Tokico dispun de etrieri cu patru pistoane, iar farurile si stopurile folosesc tehnologia LED.

 

Informații suplimentare

Marca

Alezaj x Cursa

73.5 x 67.2 mm

Tip Motor

Inline four-cylinder, air and oil-cooled, DOHC

Raport Compresie

9.5:1

Alimentare

Injectie electronica.
PGM-FI electronic fuel injection

Suspensie Fata

41mm conventional fork (SDBV) with adjustable spring preload

Suspensie Spate

Twin shocks with adjustable spring preload

Frane Fata

ABS, Hydraulic dual floating 296mm disks (2-channel ABS)

Frane Spate

Hydraulic disk (2-channel ABS)

Capacitate Rezervor

16.8 litres

Putere Maxima

66kW/7,500rpm (95/1/EC)

Cuplu Maxim

91Nm/5,500rpm (95/1/EC)

Greutate la plin

255kg

Inaltime Sa

790mm

Distanta dintre roti

1,490mm

Garda la sol

135mm

Transmisie finala

Lant

Lumini

far LED

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HONDA CB1100 EX”