SUZUKI BURGMAN AN 125 ABS

 3.990,00

Eligibil Rabla moto

 

Descriere

NOUL SUZUKI BURGMAN AN 125 ABS

Cu SUZUKI BURGMAN AN 125 ABS, deplasările prin aglomeraţia oraşelor devine o joacă, iar drumurile dintre centrele urbane – o plăcere. Modernul şi economicul motor monocilindric de 125 cmc alimentat prin sistem de injecţie câştigă mai toate starturile de la semafor, iar căştile ori alte bagaje îşi găsesc întotdeauna locul sub şaua comodă. Ergonomia comenzilor şi confortul suspensiilor completează tabloul acestui scuter polivalent.

Motorul monocilindric de 125 cmc cu distribuţie SOHC, în 4 timpi, răcit cu lichid şi alimentat prin injecţie trage energic în ture joase şi medii şi este cuplat cu o comodă cutie de viteze automată cu variaţie continuă CVT.

Catalizatorul cu sondă lamda şi sistemul de aer secundar conduc la reducerea nivelului emisiilor de noxe conform normei Euro 3.

Furca telescopică cu amortizare hidraulică şi amortizorul spate asigură o cursă a suspensiilor apreciabilă, ce favorizează confortul rulării.

Roata faţă cu jantă de 13 ţoli asigură o stabilitate perfectă, iar pneul lat de 130 mm al roţii permite o tracţiune eficientă în orice condiţii.

Sistemul de frânare de tip combinat este echipat cu două discuri de frână de 220 mm, cu etriere acţionate hidraulic, pentru decelerări eficiente.

Comoditatea poziţiei de conducere este asigurată de ergonomia comenzilor, dar şi de şaua cu dimensiuni generoase, echipată cu un minispătar pentru pilot integrat.

Forma decupată a podelei şi înălţimea redusă a şeii (735 mm) permit un contact facil al tălpilor pilotului cu solul în cursul manevrelor de parcare.

Parbrizul are o formă atent studiată în tunelul aerodinamic, pentru minimizarea turbulenţelor şi o protecţoie perfectă la curenţii de aer.

Spaţiul de depozitare de sub şa are o capacitate suficientă pentru găzduirea a două căşti integrale ori a unei genţi diplomat de mari dimensiuni. Iluminarea spaţiului portbagajului este asigurată de o lampă cu aprindere automată.

Trei compartimente pentru depozitarea obiectelor mici sunt amplasate în carenajul frontal: cel principal este echipat cu încuietoare.

Contactul general este acoperit cu un capac magnetic ce poate fi deschis numai cu condiţia tastării corecte a unui cod numeric.

Bordul este de tip analogic, cu vitezometru central plus indicator al temperaturii lichidului de răcire, kilometraj total şi parţial, martori luminoşi pentru faza lungă şi semnalizatoare, ceas digital şi indicator al rezervei de benzină.Informații suplimentare

Marca

Alezaj x Cursa

57,0 x 48,8 mm

Tip Motor

4-stroke, 1-cylinder, liquid-cooled, DOHC

Raport Compresie

11,6 : 1

Alimentare

Fuel injection

Suspensie Fata

Telescopic, coil spring, oil damped

Suspensie Spate

Swingarm type, coil spring,

Frane Fata

Disc, twin

Frane Spate

Disc

Capacitate Rezervor

10,5 litri

Capacitate Cilindrica

125 cm3

Putere Maxima

9,1 kW (12,37 CV) a 8.000 rot./min

Cuplu Maxim

10,8 Nm 6.500 rot./min

Greutate la plin

161 kg

Anvelopa Fata

110/90-13M/C 56P

Anvelopa Spate

130/70 – 12 (62P)

Inaltime Sa

750 mm

Distanta dintre roti

1,585 mm

Garda la sol

125 mm

Transmisie finala

Curea

Capacitate baterie

12V 9 AMPERI

Dimensiuni motocicleta

2,240 mm x 760 mm x 1,350 mm

Cutia de viteze

Cutia de viteze

CVT – variator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SUZUKI BURGMAN AN 125 ABS”