Reducere!

SUZUKI BURGMAN AN400 ABS 2019

 7.490,00  6.990,00

Eligibil Rabla moto

 

Descriere

NOUL SUZUKI BURGMAN AN400 ABS

Designul sofisticat al lui BURGMAN 400 nu este singurul său atu. Echiparea completă, suspensiile confortabile, spaţiile ample de depozitare şi rafinatul motor single alimentat prin injecţie acoperă toate cerinţele mobilităţii cotidiene, în oraş sau pe traseele interurbane. O alegere inteligentă pentru cei care apreciază calitatea în toate domeniile vieţii.

Motorul monocilindric de 400 cmc, răcit cu lichid şi alimentat prin injecţie are o diagramă armonioasă a dezvoltării puterii şi o funcţionare rafinată.

Distribuţia cu două axe cu came în chiulasă DOHC a permis amplasarea optimă a supapelor de admisie şi evacuare, pentru umplerea eficientă a cilindrului şi o combustie completă. Consumul mediu redus asigură, în combinaţie cu capacitatea de 13,5 litri a rezervorului, o autonomie apreciabilă.

Catalizatorul cu sondă lambda de mari dimensiuni şi sistemul de aer secundar conduc la reducerea nivelului emisiilor de noxe.

Sistemul ISC (Idle Speed Control) controlează automat nivelul turaţiei de ralanti, uşurând pornirile la rece.

Roata faţă cu jantă de 14 ţoli este echipată cu două discuri de frână de 260 mm, iar cea din spate – cu un disc de 210 mm.

Sistemul de frânare este echipat cu ABS (Antilock Brake System) care previne blocarea roţilor la decelerările energice (doar pentru versiunea AN400A).

Cadrul-grilă din ţevi de oţel înalt aliat este uşor, dar foarte rigid torsional.

Furca telescopică cu jambe de 41 mm şi amortizorul central, dispus într-o poziţie similară motocicletelor, au o cursă a amortizării apreciabilă, ce favorizează confortul rulării. Monoamortizorul spate este reglabil în pretensionare.

Spaţiul de depozitare de sub şa are o capacitate de 62 litri, suficientă pentru găzduirea a două căşti integrale ori a unei genţi pentru documente de dimensiunea A3. Iluminarea spaţiului portbagajului este asigurată de lămpi cu comutator.

Trei compartimente pentru depozitarea obiectelor mici sunt amplasate în carenajul frontal: cel mai mare are capacitatea de 10 litri şi dispune de o priză DC pentru alimentarea diveselor aparate electrice, iar două mai mici sunt amplasate deasupra acestuia.

Comoditatea poziţiei de conducere este asigurată de ergonomia comenzilor, dar şi de şaua cu dimensiuni generoase, echipată cu un minispătar pentru pilot, cu o reglare facilă, în cinci trepte a 10 mm.

Forma decupată a podelei permite un contact facil al tălpilor pilotului cu solul în cursul manevrelor de parcare.

Suzuki Advanced Immobilizer System (SAIS) este un immobilizer controlat digital şi dotat cu transponder, ce asigură un nivel maxim de securitate a maxiscuterului. Acest sistem este integrat în contactul general, care este acoperit cu un capac magnetic ce poate fi deschis numai cu condiţia tastării corecte a unui cod numeric.

Fanta prezentă în carenajul lateral permite trecerea unui lanţ de securitate în jurul cadrului şi al unui obiect fix exterior.

Bordul este de tip analogic, cu turometru şi vitezometru rotunde plus afişaje LCD şi LED incluzând indicator al nivelului uleiului şi al temperaturii lichidului de răcire, kilometraj total şi parţial, termometru pentru temperatura exterioară, ceas şi indicator al rezervei de benzină.

 

Informații suplimentare

Marca

Alezaj x Cursa

81.0 mm x 77.6 mm

Tip Motor

4-stroke, 1-cylinder, liquid-cooled, DOHC

Raport Compresie

10.6 : 1

Alimentare

Fuel injection

Suspensie Fata

Telescopic, coil spring, oil damped

Suspensie Spate

Swingarm type, coil spring,

Frane Fata

Disc, twin

Frane Spate

Disc

Capacitate Rezervor

13.5L

Capacitate Cilindrica

399 cm3

Putere Maxima

23 kW (31 CP 6.000 ROT/MIN.)

Cuplu Maxim

36Nm/ 4.800 rot/min

Greutate la plin

215 Kg

Anvelopa Fata

120/70-15M/C 56S, tubeless

Anvelopa Spate

150/70-13M/C 64S, tubeless

Inaltime Sa

750 mm

Distanta dintre roti

1,585 mm

Garda la sol

125 mm

Transmisie finala

Curea

Capacitate baterie

12V 9 AMPERI

Dimensiuni motocicleta

2,240 mm x 760 mm x 1,350 mm

Cutia de viteze

Cutia de viteze

CVT – variator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SUZUKI BURGMAN AN400 ABS 2019”