SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK
SENA  30K DUAL PACK

SENA 30K DUAL PACK

SENA
44020728
Disponibil la comanda
573,50 €
cu TVA

 

SISTEM COMUNICATIE BLUETOOTH SENA 30K DUAL PACK

SENA prezinta noua tehnologie  Mesh Intercom™ cu ajutorul careia poti pur și simplu prin apasarea butonul din partea superioară  pentru a activa modul public și veți fi conectat automat și instantaneu la un numar practic nelimitat de utilizatori de 30K într-un interval de mile. Conexiunile intercom sunt de asemenea mult mai stabile decât oricând cu noua tehnologie Mesh Intercom ™. Atunci când unul dintre piloții unui grup iese din rază de acțiune, restul grupului rămâne conectat fără probleme, în timp ce 30K caută inteligent conexiunea pierdută și se reconectează automat o dată ce revine în raza de acțiune. Nu va mai trebui să vă faceți griji că ați pierdut jumătate din grupul dvs. din cauza conexiunii Bluetooth din trecut. Cu modul privat puteți invita și comunica cu până la 16 piloți la o distanță de până la 2.0 km, în timp ce o sumă nesfârșită de Oaspeți se poate alătura și pentru a asculta și comunica. Când călătoriți cu 5 sau mai mulți piloți, Interfața Mesh va păstra inteligent grupul conectat la o distanță de până la 8 km în medii normale de condus(5 mile).

Sistemul 30K incorporeaza toate capacitățile necesare pentru a călători în grupuri mari. Proiectat cu o antenă duală inovatoare și 2 procesoare separate, una pentru Bluetooth și una pentru tehnologia Mesh Intercom ™, 30K are capacitatea de a se conecta la fiecare procesor simultan cu noua funcție multi-operation feature. Cu abilitatea de a vă conecta simultan atât la Mesh Intercom ™, cât și la Bluetooth 4.1 simultan, 30K vă oferă conectivitatea de care aveți nevoie în timpul călătoriei.

Actualizările automate ale firmware-ului și încărcarea rapidă ușurează utilizarea !

Sena se străduiește constant să îmbunătățească și să progreseze tehnologia, motiv pentru care lansăm actualizările firmware-ului prin Sena Device Manager pentru întreaga noastră linie de produse. Astfel, tehnologia dvs. Sena nu este niciodată depășită și mereu în evoluție. 30K WiFi Pack include noua noastră  WiFi Docking Station care, odată instalată prin aplicația Utilitate 30K, va actualiza automat sau manual (în funcție de setarea aleasă)  cu cea mai recentă și cea mai bună firmware. Nu veți mai avea niciodată griji să verificați actualizările firmware-ului sau chiar să deschideți managerul de dispozitive, iar stația de andocare WiFi 30K va fi încărcată, actualizată și pregătită.

Dispozitivul 30K are o nouă funcție de încărcare rapidă, ceea ce înseamnă că in doar 20 de minute de încărcare ofera o autonomie de 5 ore de interfon Bluetooth sau 3 ore de utilizare a mesh-ului Intercom ™. Cu o antena revoluționară dubla, riderii pot folosi simultan toate funcțiile de la 30K, cum ar fi Mesh Intercom ™ și interfonul Bluetooth.

Tehnologia SENA 30K Audio Multitasking ™ vă permite să aveți o conversație prin intermediul tehnologiei Mesh Intercom ™, în timp ce operează simultan operații Bluetooth, cum ar fi redarea muzicii smartphone, efectuarea  de apeluri telefonice sau ascultarea navigației GPS. Utilizatorii nu mai trebuie să se confrunte cu problemele legate de funcțiile audio de întrerupere ale dispozitivelor Bluetooth de comunicare anterioare. Acum, funcțiile audio nu se vor întrerupe una pe cealaltă, ci se vor suprapune doar pentru o experiență lină de ascultare.

GENERAL

Timp de vorbire: Interfon Bluetooth: 13 ore

Mesh interfon: 8 ore

Temperatura de funcționare: -10 ° C - 55 ° C (14 ° F - 131 ° F)

Dimensiuni:

Modul principal: 102 mm x 56 mm x 27 mm (4,0 in x 2,2 in x 1,1 in)

Difuzor: unitate șofer 40 mm - grosime 6,5 mm

Microfon cu brat: lungime 190 mm

Greutate:

Modul: 61 g (2,15 oz)

REȚEA MESH

Tehnologia Mesh Intercom ™

BLUETOOTH

Bluetooth 4.1

Profilul căștilor (HSP)

Hands-Free Profile (HFP)

Profilul avansat de distribuție audio (A2DP)

Profil video de la distanță video control (AVRCP)

INTERCOM

Interfon Bluetooth: Distanța de lucru de până la 2.0 km (1.2 mile) în teren deschis

Mesh Intercom: Distanța de lucru de până la 2.0 km (1.2 mile) în teren deschis

AUDIO

Advanced Noise Control ™

Codec SBC încorporat

Controlul volumului larg

Rata de eșantionare: max. 48 kHz (DAC)

FM RADIO

Radio FM încorporat cu RDS AF (Frecvențe Alternative Radio Data System)

Regiunea radio: la nivel mondial

Specificațiile frecvenței radio: 64 ~ 108MHz

10 memorie stație presetată cu funcție de scanare automată

BATERIE

Timp de încărcare: 1,5 ore

Încărcare rapidă: 20 de minute de încărcare sunt egale cu 5 ore de interfon Bluetooth sau 3 ore de interfață Mesh

Lithium Polymer Battery

CERTIFICATE

CE, FCC, IC

Produs nou
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Product added to wishlist
Product added to compare.